Πότε "τελείωσε" ο Μουνιέ για τον Παναθηναϊκό

Γιατί βγήκε οριστικά εκτός... κάδρου και μεταγραφικού πλάνου του Παναθηναϊκού ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός που κατέληξε στη Ναντ.

Πότε "τελείωσε" ο Μουνιέ για τον Παναθηναϊκό

Αν ήταν στο χέρι του Μαρίνου Ουζουνίδη και είχε την οικονομική δυνατότητα, ο Αντονί Μουνιέ πιθανότατα θα ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού εδώ και... εβδομάδες. Το κασέ του Γάλλου εξτρέμ ωστόσο παρέμενε σε πολύ υψηλά επίπεδα και μακριά απ' αυτό που μπορούσαν να φτάσουν οι "πράσινοι", ακόμη και στο... 90' του μεταγραφικού "παζαριού", όταν και οι τιμές πάντα πέφτουν.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έκαναν μία τελευταία απόπειρα για τον 29χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό της Μπολόνια (και) τη Δευτέρα (28/8), προσεγγίζοντας την πλευρά του, για να δουν κατά πόσο μπορούσαν να πέσουν οι αξιώσεις του απ' τις 500.000 ευρώ.

Το ίδιο απόγευμα ωστόσο, όταν η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν είχε αποσαφηνίσει ακόμα ποιο θα ήταν το διαθέσιμο μπάτζετ για τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας (μετά τα λεφτά που μπήκαν στο ταμείο απ’ την πώληση του Ζέκα), ήρθε η κίνηση της Ναντ του Κλαούντιο Ρανιέρι και το θέμα "τελείωσε" εκεί για τον Παναθηναϊκό.

Η γαλλική ομάδα κάλυψε εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του (και πλήρωσε κι ένα μικρό ποσό στην Μπολόνια) και ο παίκτης το πρωί της Τρίτης (29/8) έφυγε για την πατρίδα του, επιστρέφοντας στο Σαμπιονά μετά από απουσία δύο ετών.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK