Weekend στην "Μπάρτσα" ο Ουζουνίδης!

Την προπόνηση της Μπαρτσελόνα θα παρακολουθήσει δια ζώσης το Σάββατο (17/3) ο τεχνικός του ΠΑΟ μαζί με τον γυμναστή Γιάγκου. Εχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον Βαλβέρδε και θα δουν και το κυριακάτικο παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προσφέρει την ευκαιρία στους "πράσινους" να πάρουν ορισμένες… ανάσες στο σαββατοκύριακο και στον Μαρίνο Ουζουνίδη να κάνει ένα σπουδαίο, σεμιναριακό ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Ο 49χρονος τεχνικός αναχωρεί εντός της ημέρας για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης μία προπόνηση της Μπαρτσελόνα, αλλά και το κυριακάτικο (18/3, 5:15 μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι των "μπλαουγκράνα" με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Καμπ Νόου". Ο Ουζουνίδης θα έχει μαζί του τον συνεργάτη του και γυμναστή του Παναθηναϊκού Νίκο Γιάγκου, ενώ έχει προγραμματίσει να συναντηθεί και με τον προπονητή της "Μπάρτσα", Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο έχει πολύ καλή προσωπική σχέση.

Στα καλοκαιρινά παιχνίδια με την Αθλέτικ άλλωστε, ο τεχνικός των Βάσκων, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, ο οποίος έχει "κολλητή" σχέση με τον Βαλβέρδε, είχε επικαλεστεί τον φίλο του προπονητή της Μπαρτσελόνα μιλώντας με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ο άμεσος συνεργάτης του θα παρακολουθήσουν την προπόνηση του Σαββάτου (17/3) και μετά το ματς της Κυριακής θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες οι Ουζουνίδης και Γιάγκου θα παρακολουθήσουν δύο προπονήσεις των «μπλαουγκράνα» αλλά και το ματς της Μπαρτσελόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο την προσεχή Κυριακή και κατόπιν θα επιστρέψουν στη χώρα μας.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK