Υπέγραψε κι έφυγε ο Εμποκού

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού ανακοίνωσε, μέσω twitter, πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και πλέον ταξιδεύει προς το Κονγκό για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Πολ Ζοζέ Εμποκού στον Παναθηναϊκό. Ο Κονγκολέζος επιθετικός γνωστοποίησε, μέσω twitter, πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι" και πλέον ταξιδεύει προς το Κονγκό για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

"Τελείωσαν όλα. Ευχαριστώ το Θεό. Τώρα βρίσκομαι καθ' οδόν για την εθνική ομάδα", αναφέρει το μήνυμα του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμποκού αποκτάται απ' τους "πράσινους" με τη μορφή δανεισμού απ' την Κιέβο Βερόνα, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Δείτε το tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στη Super League
Ήρθε στην Αθήνα ο Εμποκού

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.