Υπέγραψε κι έφυγε ο Εμποκού

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού ανακοίνωσε, μέσω twitter, πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και πλέον ταξιδεύει προς το Κονγκό για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Πολ Ζοζέ Εμποκού στον Παναθηναϊκό. Ο Κονγκολέζος επιθετικός γνωστοποίησε, μέσω twitter, πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι" και πλέον ταξιδεύει προς το Κονγκό για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

"Τελείωσαν όλα. Ευχαριστώ το Θεό. Τώρα βρίσκομαι καθ' οδόν για την εθνική ομάδα", αναφέρει το μήνυμα του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμποκού αποκτάται απ' τους "πράσινους" με τη μορφή δανεισμού απ' την Κιέβο Βερόνα, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Δείτε το tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στη Super League
Ήρθε στην Αθήνα ο Εμποκού

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.