"Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε"

Το μεσημέρι της Τετάρτης διαβάσατε στο Contra.gr για τα δεδομένα της αποχώρησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε από την Ολίμπια. Λίγες ώρες αργότερα ένα ιταλικό δημοσίευμα του "skysport" ήρθε να προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, εξηγώντας πως εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός.

"Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Τζεντίλε"

Τι διαβάζουμε λοιπόν στο ιταλικό "skysport"; Πολύ απλά ότι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε βρίσκεται μισό... βήμα μακριά από το να ντυθεί στα πράσινα.

Στον τίτλο του σχετικού δημοσιεύματος τονίζεται πως: "Ο Τζεντίλε αποφάσισε: Πάει δανεικός στον Παναθηναϊκό" . Και σημειώνεται χαρακτηριστικά πως: "απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ιταλού σούπερ σταρ στο Τριφύλλι".

Παράλληλα δίνονται λεπτομέρειες της συμφωνίας: "Μετά το ξαφνικό διαζύγιο με την Ολίμπια ο επόμενος προορισμός του Τζεντίλε είναι η ελληνική ομάδα... Ο πρώην αρχηγός της Ολίμπια θα πάει δανεικός στον Παναθηναϊκό και θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Απομένει μόνο η υπογραφή του προέδρου της Ολίμπια, Λίβιο Πρόλι, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή...

Στην Ευρωλίγκα θα παίξει στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ενώ θα είναι παρών στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 6 Γενάρη. Δεν θα προλάβει ωστόσο να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του στις 21 Δεκεμβρίου...".

Όσο για το πώς ο Τζεντίλε, από απόλυτος άρχοντας στο Μιλάνο, έγινε... εξόριστος, αναλύει λεπτομερώς η Νίκη Μπάκουλη στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε το Contra.gr το μεσημέρι της Τετάρτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK