Αυτοπροτείνονταν στον Πανιώνιο!

Με την εξαιρετική εφετινή πορεία του και την αναρρίχηση του στη δεύτερη ο Πανιώνιος έγινε ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός για κάθε -νεαρό κυρίως- ποδοσφαιριστή που σέβεται τον εαυτό του.

Ετσι λοιπόν δεν ήταν λίγες οι φορές που τα τηλέφωνα των ανθρώπων του Πανιωνίου χτύπησαν και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρίσκονται παίκτες που αυτοπροτείνονταν στον Ιστορικό.

Ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και οι οποίοι ήθελαν να αλλάξουν ποδοσφαιρικό περιβάλλον και να παίξουν σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Λίγκας.

Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος είναι ομάδα που αναδεικνύει αξίες και πουλάει πάρα πολύ συχνά παίκτης έχει τη δική του ξεχωριστή αξία και μετράει πάρα πολύ στην αγορά.

Περιττό να σας πούμε ότι στη Νέα Σμύρνη τρίβουν από τώρα τα χέρια τους για το καλοκαίρι.

Ν.Γ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.