Δάρας και Ζαμάνης στο αεροπλάνο για τα... αστέρια

H ευρωπαϊκή περιπέτεια του Πανιωνίου, η πρώτη μετά από εννιά χρόνια, αρχίζει τη Δευτέρα στη Νιόν της Ελβετίας. Δάρας και Ζαμάνης είναι ήδη έτοιμοι για το σημαντικό ταξίδι για την κλήρωση.

Το ταξίδι που περίμεναν στον Πανιώνιο τα τελευταία εννιά χρόνια (από το 2008) αρχίζει την Κυριακή.

Οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης αναχωρούν για τη Νιόν της Ελβετίας έτσι ώστε να δώσουν το παρών στην κλήρωση του Europa League την προσεχή Δευτέρα.

Ο Πανιώνιος προσδοκά την καλύτερη δυνατή κλήρωση στο δεύτερο προκριματικό γύρο της εν λόγω διοργάνωσης για να να προκριθεί αρχικά στον τρίτο προκριματικό και να κρατήσει ζωντανό το όνειρο για τους ομίλους.

Ο κόσμος του μάλιστα, στη μεγάλη του πλειοψηφία, έχει ήδη τοποθετηθεί για τον υποψήφιο αντίπαλο εκφράζοντας σαφή προτίμηση στη Βαλέτα της Μάλτας.

Το εν λόγω ταξίδι δεν κακοπέφτει πάντως ούτε στους διοικούντες... Ποιος δεν θα ήθελε να πάει το καλοκαίρι στη σχεδόν εξωτική Μάλτα;

Ν.Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!