Δεν είχε ξαναπάει στο γήπεδο ο... "Ν.Κ"

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τους ανθρώπους του Πανιωνίου για το "φίλαθλο" που πετούσε τα μπουκάλια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι η έκνομη ενέργεια αυτή καθ' αυτή.

Δεν είχε ξαναπάει στο γήπεδο ο...  "Ν.Κ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος (τα αρχικά του τα έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Πανιώνιος) δεν είχε επισκεφθεί ουδέποτε ξανά το γήπεδο της Νέας Σμύρνης (ουδείς τον γνωρίζει) βάζει τους παράγοντες της ΠΑΕ σε πολύ μεγάλες σκέψεις για τα κίνητρά του!

Ο εν λόγω εικονίζεται καθαρά ακόμα και στο τηλεοπτικό πλάνο να πετάει μπουκάλι. Όταν δέχθηκε παρατηρήσεις από άλλους φιλάθλους του Πανιωνίου για την πράξη του, το μόνο που έκανε ήταν να πετάξει και άλλο μπουκάλι μέσα στο γήπεδο. Κάπου εκεί τον πέταξαν έξω και κράτησαν τα στοιχεία του (σε μία πράξη πρωτάκουστη για τα ελληνικά δεδομένα).

Τα υπόλοιπα θα τα βρει η ΕΛΑΣ, που έχει πλέον στα χέρια της την υπόθεση, αλλά και η ελληνική δικαιοσύνη αφού η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει καταθέσει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του "φιλάθλου" που δημιούργησε το πρόβλημα. Το όποιο πρόστιμο δεχθεί η ΠΑΕ για την υπόθεση θα κληθεί να το πληρώσει ο ίδιος.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK