Επειγόντως μία μάσκα οξυγόνου στον Κόρμπο!

Aπό την αρχή της σεζόν ο Παναγιώτης Κόρμπος δεν έχει σταματήσει να παίζει 90λεπτα σ' όλες τις διοργανώσεις. Είναι σαφές ότι από εδώ και πέρα ο 32χρονος αμυντικός χαφ θα χρειαστεί ανάσες.

Στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Παναγιώτης Κόρμπος έβγαλε ένα ακόμη 90λεπτο, σε ματς μάλιστα που είχε το χαρακτήρα αγγαρείας.

Γιατί το παρατηρούμε; Διότι από την αρχή της κοπιαστικής σεζόν για τον Πανιώνιο, ο αρχηγός του, ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται σε θέση που απαιτούνται τρεξίματα και δυνάμεις, έχει 24 συμμετοχές εκ των οποίων οι 21 είναι 90λεπτες!

Το νούμερο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ο Ελληνας χαφ διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και προέρχεται από εξίσου κοπιαστικές σεζόν.

Είναι σαφές ότι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ο Κόρμπος θα χρειαστεί διαχείριση και προφανώς γι' αυτό το λόγο ο Πανιώνιος θ' αποκτήσει ακόμη έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση "6".

Διαφορετικά, ο αρχηγός θα φλερτάρει πολύ σύντομα με το μυϊκό τραυματισμό με ότι αυτό συνεπάγεται για τη συνοχή του Πανιωνίου και τα πλάνα του Μιχάλη Γρηγορίου.

N.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.