Επέστρεψε ο... άσωτος Μασούντ και συμφώνησε στη λύση του συμβολαίου του

Oι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Πανιωνίου με τον Σοτζέι Μασούντ ουσιαστικά έπεσαν. Ο Ιρανός επέστρεψε από την Ισπανία, μίλησε με τους διοικούντες και σύντομα θα ανακοινωθεί η λύση συμβολαίου.

Στην τελική του ευθεία μπήκε πλέον η λύση της συνεργασίας του Σοτζέι Μασούντ με τον Πανιώνιο.

Μετά το... ταξιδάκι στα Κανάρια Νησιά για τις προπονήσεις με την Λας Πάλμας ο Ιρανός πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα όπου είχε επαφή με τους διοικούντες τον Πανιώνιο.

Τι αποφασίστηκε; Το προφανές. Λύση, κοινή συναινέσει, του συμβολαίου του με τον Μασούντ να παίρνει τα δεδουλευμένα του και την ελευθέρας του.

Από τη δική του πλευρά ο Πανιώνιος γλιτώνει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και το εκρηκτικό του χαρακτήρα του, παράγοντα που τελικά οδήγησε και στο διαζύγιο.

Η ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του Μασούντ με τον Ιστορικό θα γίνει πιθανότατα μετά τα Χριστούγεννα.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.