Φεύγει ο Ζιάγκος που μένει ή μένει ο Ζιάγκος που φεύγει;

Στον Πανιώνιο το 1-10 στο ξεκίνημα της σεζόν της Α1 φαίνεται ότι έχει προκαλέσει πολυεπίπεδες αναταραχές με αποτέλεσμα η μεταμεσονύχτια ανακοίνωση περί παραίτησης του Βαγγέλη Ζιάγκου από τη θέση του τεχνικού, παραίτηση που έγινε δεκτή αρχικά, να μην ισχύσει τελικά.

Φεύγει ο Ζιάγκος που μένει ή μένει ο Ζιάγκος που φεύγει;
EUROKINISSI

Όπως το λέει ο λαός μας «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» έτσι και στον «ιστορικό» πήραν πίσω την αποδοχή της παραίτησης του Ζιάγκου ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά την 3αγωνιστική στη θέση του Γιώργου Καλαφατάκη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο Ζιάγκος θα παραμείνει στη θέση του (παρά την ανακοίνωση της ΚΑΕ περί παραίτησης, ανακοίνωση που αναρτήθηκε στοfacebookτης ομάδας μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν αλλαγές.

Όλα δείχνουν ότι αυτοί που θα πληρώσουν τη… νύφη για την εντός έδρας ήττα από τον Άρη θα είναι οι βοηθοί του Ζιάγκου ο οποίος μέχρι νεοτέρας παραμένει στη θέση του και αναζητά νέους συνεργάτες. Βέβαια όλα τα παραπάνω μην τα δέσετε και... κόμπο γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και οι εύθραυστες ισορροπίες.

Μύλος…

News 24/7

24MEDIA NETWORK