"Φόρτωσαν" στη Νέα Σμύρνη με Μασούντ

Ο Μασούντ Σοτζέι μίλησε για πίεση από πλευράς Πανιώνιου ώστε ο ίδιος να αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι και στη Νέα Σμύρνη δεν έκρυψαν τη σχετική ενόχλησή τους για τα λεγόμενα του παίκτη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ / ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μασούντ Σοτζέι στην ισπανική εφημερίδα "El Pais" και ιδιαίτερα η αποστροφή ότι...πιέστηκε από τον Πανιώνιο για να παίξει στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι δεν ακούστηκαν καλά στη Νέα Σμύρνη.

Και δεν ακούστηκαν καλά γιατί στην Πλατεία ότι ο Ιρανός θα εξαπέλυε βέλη μόλις μερικές ημέρες μετά την μεταγραφή του και μάλιστα για συμβάν που έλαβε χώρα τον... Αύγουστο!

Σε κάθε περίπτωση από τη Νέα Σμύρνη έλεγαν ότι η ομάδα είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι ήταν στο χέρι του Μασούντ (και του Χατζισαφί) να αγωνιστούν. Και θα το έκαναν μόνο εφόσον το επιθυμούσαν.

Πίσω βέβαια από τα λεγόμενα του Ιρανού κρύβεται η μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα του Ιράν ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτός είναι ο τελικός στόχος του παίκτη τον οποίο άλλωστε, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε και στη συνέντευξη.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK