"Φόρτωσαν" στη Νέα Σμύρνη με Μασούντ

Ο Μασούντ Σοτζέι μίλησε για πίεση από πλευράς Πανιώνιου ώστε ο ίδιος να αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι και στη Νέα Σμύρνη δεν έκρυψαν τη σχετική ενόχλησή τους για τα λεγόμενα του παίκτη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μασούντ Σοτζέι στην ισπανική εφημερίδα "El Pais" και ιδιαίτερα η αποστροφή ότι...πιέστηκε από τον Πανιώνιο για να παίξει στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι δεν ακούστηκαν καλά στη Νέα Σμύρνη.

Και δεν ακούστηκαν καλά γιατί στην Πλατεία ότι ο Ιρανός θα εξαπέλυε βέλη μόλις μερικές ημέρες μετά την μεταγραφή του και μάλιστα για συμβάν που έλαβε χώρα τον... Αύγουστο!

Σε κάθε περίπτωση από τη Νέα Σμύρνη έλεγαν ότι η ομάδα είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι ήταν στο χέρι του Μασούντ (και του Χατζισαφί) να αγωνιστούν. Και θα το έκαναν μόνο εφόσον το επιθυμούσαν.

Πίσω βέβαια από τα λεγόμενα του Ιρανού κρύβεται η μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα του Ιράν ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αυτός είναι ο τελικός στόχος του παίκτη τον οποίο άλλωστε, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε και στη συνέντευξη.

N.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.