Γιατί αποκλείει νέο ντιλ με Παναθηναϊκό

Με...απορία αντιμετώπισαν στον Πανιώνιο δημοσιεύματα (βιαστικά είναι η αλήθεια) που μιλούσαν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (του Μαρίνου Ουζουνίδη) για παίκτες του Ιστορικού.

Με το πολύ μεγάλο χρέος για τον Ολιβιέ Μπουμάλ να εξακολουθεί να μην καλύπτεται στο στρατόπεδο της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναρωτιούνται πως ακριβώς θα τους χτυπήσει εκ νέου την πόρτα για παίκτη τους...

Ακόμα πάντως και αν ο Παναθηναϊκός ξεπεράσει τις...συστολές του και εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον, ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να ενδώσει σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον όχι πριν μπει στο κυανέρυθρο ταμείο και το τελευταίο ευρώ από τη μεταγραφή του Μπουμάλ.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πανιώνιος χρειάζεται ακόμα... απελπισμένα τα χρήματα για να ισορροπήσει και να πάψει να αντιμετωπίζει το μέλλον του με αβεβαιότητα. Συμφωνία λοιπόν με ομάδες που δεν είναι τυπικές στις πληρωμές τους δεν είναι δυνατόν να προκύψουν.

N.Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".