Γιατί συμφώνησε με Nova ο Πανιώνιος

Δεν είχε πολλά να σκεφτεί ο Πανιώνιος για το επόμενο τηλεοπτικό του συμβόλαιο. Το γρήγορο ναι στην Νοva έχει τη δική του, πειστική εξήγηση και έχει να κάνει με καθαρά πρακτικό ζήτημα.

Υπογράφες ακόμα δεν έχουν πέσει αλλά ο Πανιώνιος έδεσε το γαϊδαρό του σε ότι αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν.

Η πρόταση της Nova ήταν "ανάλογη του εμπορικού ονόματος του Πανιωνίου στην ποδοσφαιρική αγορά" όπως έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος και υπ' αυτήν την έννοια στον Ιστορικό δεν μπήκαν καν σε δίλημμα.  Με απλά λόγια τα λεφτά ήταν καλά.

H συμφωνία, που όπως είπαμε δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα στο χαρτί, αφορά μονάχα την επόμενη σεζόν αλλά αυτό ουδόλως ενόχλησε τον Ιστορικό οι άνθρωποι του οποίου έχουν πολλούς λόγους να πιστεύουν ότι το brand name τους παραμένει ισχυρό και... διαχρονικό.

Ν.Γ.

Podcasts

Είναι ο Ζοζέ Σα ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.

Ζαν Πρες

Τι σημαίνει το παρατσούκλι του Ζοτς

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το απόλυτο τοτέμ των Final-4, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φέτος θα μετρήσει 18 συμμετοχές (σε 32 διοργανώσεις) και θυμίζει από που βγήκε και τι σημαίνει το παρατσούκλι 'Ζοτς'.