Γιατί συμφώνησε με Nova ο Πανιώνιος

Δεν είχε πολλά να σκεφτεί ο Πανιώνιος για το επόμενο τηλεοπτικό του συμβόλαιο. Το γρήγορο ναι στην Νοva έχει τη δική του, πειστική εξήγηση και έχει να κάνει με καθαρά πρακτικό ζήτημα.

Υπογράφες ακόμα δεν έχουν πέσει αλλά ο Πανιώνιος έδεσε το γαϊδαρό του σε ότι αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης σεζόν.

Η πρόταση της Nova ήταν "ανάλογη του εμπορικού ονόματος του Πανιωνίου στην ποδοσφαιρική αγορά" όπως έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος και υπ' αυτήν την έννοια στον Ιστορικό δεν μπήκαν καν σε δίλημμα.  Με απλά λόγια τα λεφτά ήταν καλά.

H συμφωνία, που όπως είπαμε δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα στο χαρτί, αφορά μονάχα την επόμενη σεζόν αλλά αυτό ουδόλως ενόχλησε τον Ιστορικό οι άνθρωποι του οποίου έχουν πολλούς λόγους να πιστεύουν ότι το brand name τους παραμένει ισχυρό και... διαχρονικό.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!