Η κλήρωση προβλήματισε τη...Νέα Σμύρνη ελέω Ανσαριφάρντ

Ο Πανιώνιος υπολόγιζε ότι θα μπορούσε να δανειστεί τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ωστόσο η δύσκολη κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα.

Η κλήρωση προβλήματισε τη...Νέα Σμύρνη ελέω Ανσαριφάρντ

Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα) δεν προκάλεσε προβληματισμό μόνο στην πλατεία Αλεξάνδρας αλλά και στην πλατεία της... Νέας Σμύρνης.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου επιθυμούσαν (και εξακολουθούν να επιθυμούν ακόμα και τώρα) την εκ νέου συνεργασία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (με τη μορφή δανεισμού) ωστόσο πλέον θεωρούν ότι πολύ δύσκολα οι "ερυθρόλευκοι" θα δανείσουν τον Ιρανό φορ.

Η προσπάθεια πάντως θα συνεχιστεί αν και οι πιθανότητες πλέον δεν είναι με την πλευρά του Πανιώνιου. Και όλα αυτά ενώ την Πέμπτη υπήρχε διάχυτη αισιοδοξία ότι ο Ανσαριφάρντ θα μπορούσε να προπονηθεί με τον Ιστορικό ακόμα και την επόμενη Δευτέρα.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Μιχάλης Γρηγορίου προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Σαμέντ Γιεσίλ στο προσφυγικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK