Η σιωπή των... θριαμβευτών

Οι θριαμβευτές του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" παρέμειναν την Καθαρά Δευτέρα...σιωπηλοί. Και σιωπηλοί θα παραμείνουν μέχρι τουλάχιστον το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα.

Μήπως είδατε πουθενά τη Δευτέρα κάποια συνέντευξη παίκτη ή προπονητή του Πανιωνίου για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού;

Μην πονοκεφαλιάζετε άδικα. Καμία δεν είδατε, καμία δεν ακούσατε, καμία δεν διαβάσατε. Ούτε και πρόκειται μέχρι η ομάδα να παίξει το παιχνίδι με την ΑΕΚ την προσεχή Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη.

Πέρα από τις συμβατικές υποχρεώσεις που έχει στο συνδρομητικό κανάλι αλλά και κάποιες σκόρπιες δηλώσεις στη μικτή ζώνη του "Καραϊσκάκης" οι παίκτες του Ιστορικού δεν μίλησαν πουθενά αλλού.

Η αιτία είναι η κλασική σ' αυτές τις περιπτώσεις. Η διατήρηση της αυτοσυγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών μέχρι την επόμενη, σημαντική είναι η αλήθεια, αγωνιστική υποχρέωση.

Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε έτσι και αλλιώς μετά από σχεδόν όλες τις μεγάλες νίκες του Πανιωνίου στο εφετινό πρωτάθλημα. Λογικό να μην αλλάζει όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μαραθωνίου και η αγωνία κορυφώνεται. Εκπορεύεται, τέλος, από τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.