Κατευθείαν βασικοί Ντουρμισάι και Σιώπης

Περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες ο Πανιώνιος-ειδικά μέσα στην έδρα του- δεν έχει οπότε οι Ντουρμισάι και Σιώπης θα πέσουν αμέσως στη φωτιά μετά την επιστροφή τους.

Οι Σιώπης και Ντουρμισάι δεν επιστρέφουν απλά στην αποστολή του Πανιωνίου (ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη).

Αμφότεροι, πέραν πάσης αμφιβολίας-και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-θα επιστρέψουν και στην 11άδα.

Και αυτό είναι κάτι που έχει αποφασιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες. Ο Γρηγορίου όλα τα πάνα του τα κατέστρωσε με τους δύο στο βασικό σχήμα.

Θα απουσιάσει ο τραυματίας Λάμπρου.

Η αποστολή: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!