Κότνικ, ο ορισμός του value for money!

O Mάτιτς Κότνικ κάνει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να τρίβουν τα χέρια τους και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας αποτελεί μία πολύ σημαντική επένδυση.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από την ΑΕΚ, οι άνθρωποί του ωστόσο είχαν λόγους να αισθάνονται και ευχαριστημένοι.

Οχι φυσικά με το αποτέλεσμα ούτε με την εμφάνιση (η οποία ομολογουμένως ήταν η χειρότερη εφετινή) αλλά με την παρουσία του Μάτιτς Κότνικ κάτω από τα δοκάρια του Ιστορικού!

Ο Σλοβένος, ο οποίος μεταγράφηκε εφέτος στον Πανιώνιο, λίγο έλειψε να χαρίσει μόνος του το βαθμό στην ομάδα του με τις εξαιρετικές αποκρούσεις του.

Ο Κότνικ είναι ο ορισμός του value for money μεταγραφής του. Η ομάδα του, η Τσέλιε από την Σλοβενία, πήρε ένα πολύ μικρό ποσό για να τον αφήσει ελεύθερο, περίπου 30.000 ευρώ.

Ο ίδιος υπέγραψε ένα συμβόλαιο του οποίου οι ετήσιες αποδοχές δεν ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ και όλα για αυτά για το βασικό τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο Πανιώνιος ήδη τρίβει τα χέρια του καθώς μία πρόταση για την πώληση του Σλοβένου πορτιέρο έτσι και αλλιώς θα είναι συμφέρουσα με βάση την τιμή της αγοράς.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK