Ξανασμίγουν Ζαμάνης-Μιλόγεβιτς!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν ξεχνά τον Πανιώνιο αλλά και ο Πανιώνιος δεν ξεχνά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Στο Βελιγράδι από την Τετάρτη ο Νίκος Ζαμάνης για το ματς του Αστέρα στο Europa League.

Oι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και ενίοτε, όπως λέει και το τραγούδι, πάνε και στον παράδεισο.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο παράδεισος είναι το... Βελιγράδι αλλά εκεί θα "ξαναζήσει", έστω για λίγο, ο ποδοσφαιρικός έρωτας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον Νίκο Ζαμάνη!

Ο Σέρβος προπονητής, που πλέον εργάζεται στον Ερυθρό Αστέρα, προσκάλεσε τον μέχρι πρότινος εργοδότη του στη σερβική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα της ομάδας του στο Europa League.

Και δεν πρόκειται για ματς ρουτίνας. Την Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ αντιμετωπίζει ο Αστέρας έχοντας ως στόχο τη νίκη για την πρόκριση.

Ο Ζαμάνης είναι από την Τετάρτη στο Βελιγράδι και συνδυάζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με μία σχετική χαλάρωση. Και, που ξέρετε, μια ματιά στη σερβική αγορά μπορεί και να την ρίξει.

Ν.Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.