Μασούρας στην Εθνική; Γιατί όχι...

Ο Γιώργος Μασούρας διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο. Ποιον άλλο δηλαδή να είδε ο Μίκαελ Σκίμπε αγωνιζόμενο στον αγώνα του Πανιωνίου με τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη;

Η παρουσία του Μίκαελ Σκίμπε (και του Κώστα Τσάνα) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ήταν "στοχευμένη" και "ακουμπούσε" πάνω σε συγκεκριμένο παίκτη.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Μασούρα με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος δεν είχε στο γήπεδο άλλον παίκτη που μπορεί να στελεχώσει την Εθνική ομάδα στην παρούσα φάση (εκτός και αν τα καταφέρει στα 33 του ο Κόρμπος).

Ο Ελληνας επιθετικός, στα 24 χρόνια του, διανύει την πιο ώριμη σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του (31 συμμετοχές, 7 γκολ, 1 ασίστ, 2274 αγωνιστικά λεπτά) και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε τουλάχιστον δύο θέσεις.

Με δεδομένο ότι η Εθνική από τον Σεπτέμβριο θα έχει υποχρεώσει και στο Nations League, ο Γερμανός εκλέκτορας σκέφτεται, πολύ λογικά, ότι πρέπει να μεγαλώσει την γκάμα των επιλογών του. Οπότε γιατί όχι ο Μασούρας;

Ν.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!