Μπηχτή Ζαμάνη στους οπαδούς του Πανιώνιου!

Μόλις 1.299 φίλοι του Πανιώνιου πήγαν στην "Νέα Σμύρνη" για το ματς με τον Πλατανιά, μετά το διπλό στην Λεωφόρο, με αποτέλεσμα ο Νίκο Ζαμάκης να ξεσπάσει με... ειρωνική ανακοίνωση!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Super League Σουρωτή, 2.253 φίλαθλοι του Πανιώνιου πηγαίνουν κατά μέσο όρο στα φετινά παιχνίδια της ομάδας στην Νέα Σμύρνη.

Μετά το διπλό στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν όχι μόνο να πιάσουν το μέσο όρο, αλλά και να τον ξεπεράσουν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Οι αριθμοί, ωστόσο, ήταν απογοητευτικοί με μόλις 1.299 οπαδούς να πηγαίνουν στο γήπεδο! Αυτό προκάλεσε την οργή του Νίκου Ζαμάνη που εξέδωσε ειρωνική ανακοίνωση!

"Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Το γεγονός ότι η ομάδα μας προέρχονταν από την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, βοήθησε στο να παρουσιάζουν οι εξέδρες του σταδίου μας, την εικόνα που όλοι ''απολαύσαμε'' στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Ειλικρινά, δεν μας πείραξε καθόλου, το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα, ούτε και οι υπηρεσίες του προσωπικού. Άλλωστε, έχουμε συνηθίσει να γίνεται αυτό, όπως έχουμε συνηθίσει και στην ''καλόπιστη κριτική'', που κάποιοι κακώς βαφτίζουν ''γκρίνια'', όταν η ομάδα έχει κάποιο μη αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Είναι δεδομένο πως και εμείς αισθανόμαστε υπόλογοι, για το γεγονός ότι είμαστε μόνο στην 5η θέση του πρωταθλήματος και όχι υψηλότερα, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε εντελώς εκτός του στόχου μας.

Όλα αυτά, μας δίνουν την απαιτούμενη δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, τόσο για τη βελτίωση του ρόστερ, όσο και για την καλυτέρευση των υποδομών του σταδίου μας.

Υ.Γ.: Από όλα τα παραπάνω, φυσικά, εξαιρούνται οι οργανωμένοι οπαδοί μας, οι ''Πάνθηρες'' οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και φυσικά οι παρόντες σε κάθε αγωνιστική".