Ο Ανσαριφάρντ έβαλε μόνος του στον πάγο τον ΠΑΟΚ

O Kαρίμ Ανσαριφάρντ απέρριψε χωρίς πολλά-πολλά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ γιατί έχει άλλου είδους προτεραιότητες για την καριέρα του.

Ο Ανσαριφάρντ έβαλε μόνος του στον πάγο τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το θέμα του έντονου φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ έφυγε από την επικαιρότητα όπως ήρθε σ' αυτήν. Με τρόπο απότομο που δεν επιδεχόταν αμφισβητήσεις.

Ολα τα πράγματα στη ζωή βέβαια έχουν την εξήγησή τους. Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια κάπως ξαφνικά γιατί πράγματι εν ριπή οφθαλμού θα έλεγε κανείς ο ΠΑΟΚ κινήθηκε και κατέθεσε στον Πανιώνιο μία πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά.

Θα θυμάστε οι πιο προσεκτικοί από εσάς ότι σ' αυτό σημείο της...ραψωδίας που έχει ψαλλεί για τον Ιρανό τον τελευταίο μήνα ότι ο Νίκος Ζαμάνης έλυσε-για μία και μοναδική φορά στο σήριαλ- τη σιωπή του και είχε παραδεχθεί ότι με τον ΠΑΟΚ υπάρχουν σοβαρές διαπραγματεύσεις.

Η προσφορά αφορούσε βέβαια και τον ίδιο τον παίκτη (συμβόλαιο, αποδοχές κτλ) μόνο, που όπως φάνηκε τον παίκτη δεν τον συγκίνησει. Και να αποφύγουμε τους μελοδραματισμούς και την...εύκολη επικοινωνία ο Ανσαριφάρντ έβαλε ο ίδιος πάγο σ' αυτή τη μεταγραφή γιατί δεν ήθελε, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον, να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ.

Προσοχή, δεν έχει κάτι με τον Δικέφαλο του Βορρά ο Ιρανός, ούτε θεωρεί σωματείο δεύτερης διαλογής του Θεσσαλονικείς, το αντίθετο. Εκρινε όμως, και κρίνει ακόμα από ότι γνωρίζουμε, ότι το συμφέρον του τον καθαρά ποδοσφαιρικό τον σπρώχνει εκτός Ελλάδας.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει την καλύτερη προσφορά και ενδιαφέρονται ζεστά για τον παίκτη με δέλεαρ και τον πιο εύκολο δρόμο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά είπαμε...Ο Καρίμ έχει άλλες προτεραιότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τι περιμένει και κλωτσάει ο Ανσαριφάρντ

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK