Ο Πανιώνιος στο δρόμο που χάραξε ο Παναθηναϊκός...

O Πανιώνιος θέλει να κάνει ακόμη περισσότερο διαχειρίσιμο το χρέος του προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και γι' αυτό το λόγο κινείται στο δρόμο στον οποίο μπήκε πρώτος ο Παναθηναϊκός.

O Παναθηναϊκός δεν είναι, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η μοναδική ΠΑΕ που θα υπαχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κινείται με πολύ συγκεκριμένες επιλογές προς αυτήν την κατεύθυνση αντιλαμβανόμενη ότι η εν λόγω ρύθμιση μπορεί να την απαλλάξει από το βραχνά των μεγάλων δόσεων για το χρέος προς το δημόσιο.

Ηδη οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν απευθυνθεί σε ειδικό φοροτεχνικό-νομικό γραφείο έτσι ώστε να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ο φάκελός τους να είναι πλήρης.

Σύντομα έτσι θα είναι σε θέση να καταθέσουν το σχετικό αίτημα στο υπουργείο Οικονομικών με προσδοκία να αποσπάσουν το πολυπόθητο ναι και να πάρουν μία ακόμη βαθιά ανάσα στον αγώνα που κάνουν για την οικονομική εξυγίανση της εταιρίας.

Το χρέος της ΠΑΕ Πανιώνιος πάντως, μετά τη σφιχτή οικονομική πολιτική των τελευταίων χρόνων, δεν είναι μεγαλύτερο των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για σαφώς διαχείρισιμο νούμερο το οποίο οι 120 δόσεις θα το κάνουν ακόμη περισσότερο "άνετο".

Ν.Γ.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.