Ο Τζαβέλλας βλέπει την (αγαπημένη του) Νέα Σμύρνη

Μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η καριέρα του στον ΠΑΟΚ η οποία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα τερματιστεί μετά τα όσα είπε ο Βλάνταν Ιβιτς, ο Γιώργος Τζαβέλλας ψάχνεται. Και ορθώς γιατί έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Μία μετακόμιση στην Αθήνα δεν είναι έξω από τα θέλω του Ελληνα αμυντικού ο οποίος έτσι και αλλιώς στην πρωτεύουσα γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Το θέμα είναι η ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό, προσώρας τουλάχιστον, δεν πολυκαίγονται (έχουν άλλες προτεραιότητες για άλλες θέσεις), στον Ατρόμητο υπάρχει ένα μεγάλο πρότζεκτ στη θέση (Κατράνης), οπότε τι μένει; Σωστά καταλάβατε: Πανιώνιος.

Ο Τζαβέλλας έχει παίξει στην Πλατεία για δύο χρόνια και το ταλέντο του εκτιμήθηκε δεόντως. Υπάρχουν δε και πληροφορίες που αναφέρουν ότι το έδαφος προετοιμάζεται καταλλήλως για την επιστροφή τόσο από την πλευρά του παίκτη όσο και από αυτή της ομάδας.

Ακόμα βέβαια είναι αρκετά νωρίς, ωστόσο σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...

N.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.