Ούτε λεφτά ούτε διάρκεια συμφωνίας έχουν συζητήσει Κόρμπος-Πανιώνιος

Oκ, στο προφορικό επίπεδο τα έχουν βρει ο Πανιώνιος με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Η όποια συμφωνία τους όμως όχι μόνο δεν έχει περάσει στο χαρτί αλλά δεν έχει μπει καν σε λεπτομέρειες.

H συμφωνία του Πανιωνίου με τον Παναγιώτη Κόρμπο (την οποία στη Νέα Σμύρνη θεωρούν σίγουρη) δεν έχει αποτυπωθεί στο χαρτί.

Για την ακρίβεια η συμφωνία είναι μόνο προφορική και δεν έχει "θίξει" σημαντικά ζητήματα όπως η διάρκεια του νέου συμβολαίου του αρχηγού του Ιστορικού αλλά και οι οικονομικές απολαβές του.

Λεπτομέρειες; Μπορεί, αν, ωστόσο, δεν γίνει συζήτηση ουδείς μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια. Στο κάτω-κάτω και άλλες φορές προφορικές συμφωνίες δεν επιβεβαιώθηκαν και δεν μεταφέρθηκαν ποτέ σε συμβόλαιο.

Ο Κόρμπος πάντως δεν έχει λόγους να βιάζεται. Ελεύθερος είναι, προτάσεις έχει (και από το εξωτερικό) οπότε δουλειά θα βρει και μάλιστα εύκολα. Αν είναι στον Πανιώνιο, όπου τον ξέρουν και τους ξέρει ακόμη καλύτερα.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.