ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την άδεια"

Διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να πάρει την άδεια και η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ της Super League είναι η ΠΑΕ Πανιώνιος.

ΠΑΕ Πανιώνιος: "Ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την άδεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ:

"Παραλάβαμε την Παρασκευή το βράδυ, λες και είμαστε φαντάσματα, την απόφαση περί μη αδειοδότησης της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι επί τρεις ώρες παρουσιάσαμε τον φάκελό μας, στην επιτροπή αδειοδότησης, φαίνεται πως απευθυνόμασταν εις ώτα μη ακουόντων.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, απέδειξε στην επιτροπή ότι το τελευταίο διάστημα, έχει καταβάλει συνολικά σε Δημόσιο, Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, τρίτους, προπονητές και ποδοσφαιριστές περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά όμως, η επιτροπή δεν μας έδωσε την άδεια, για λόγους που αν γίνουν γνωστοί θα προκαλέσουν την θυμηδία στο Πανελλήνιο.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι σίγουρος πως η διοίκηση της ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την τελική της δικαίωση. Ηδη την Δευτέρα θα καταθέσουμε την έφεσή μας στην Δευτεροβάθμια επιτροπή και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πάρει αυτό που αξίζει και κατέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Οσο δε γι αυτούς που ονειρεύονται προσφυγή στην UEFA και στην FIFA, να ξέρουν ότι εμείς είμαστε διατεθειμένοι να πάμε ακόμα και στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης αν χρειαστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK