"Ψήνεται" η επέκταση στον Κότνικ

Η μέχρι στιγμής πολύ καλή απόδοση του Μάτιτς Κότνικ στα παιχνίδια του Πανιωνίου είναι πολύ πιθανό να φέρει εξελίξεις που θα έχουν άμεση σχέση με το συμβόλαιο του Σλοβένου τερματοφύλακα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το συμβόλαιο του Μάτιτς Κότνικ με τον Πανιώνιο τελειώνει τον Ιούνιο του 2019 αλλά αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα τους ανθρώπους του Ιστορικού να κάνουν σχέδια για το μέλλον του Σλοβένου τερματοφύλακα.

Βλέποντας τον μάλιστα να πιάνει τα άπιαστα στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας (δείχνοντας, παράλληλα, σπάνια αντανακλαστικά) οι ιθύνοντες κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Η πρώτη από αυτές αφορά την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Κότνικ. Είναι μία λογική κίνηση για έναν τερματοφύλακα που βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία (27 ετών) και ο οποίος δεν έχει και τις πιο υψηλές ετήσιες αποδοχές του πλανήτη (κάτω από 100.000 ευρώ οι πάγιες).

Μ' αυτό ως δεδομένα δεν αποκλείεται ο μάνατζερ του Σλοβένου να κληθεί σύντομα στην Αθήνα για τις πρώτες σχετικές κουβέντες αν και η πλευρά του παίκτη δεν έχει αυτήν την ώρα λόγο να βιάζεται.

Ειρήσθω εν παρόδω, τα δικαιώματα του Κότνικ ανήκουν σε μεγάλο αγγλικό γραφείο το οποίο διατηρεί και τα δικαιώματα του Δημήτρη Σιόβα. Σύμπτωση...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK