"Σκασμένος" ο Μασούντ με το ζήτημα της Εθνικής Ιράν

Δεν μπορεί να το χωνέψει ο Μασούντ Σοτζέι ότι προς το παρόν δεν συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας του Ιράν. Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ιρανός ενόψει Μουντιάλ...

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
masoud EUROKINISSI SPORTS

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Μασούντ Σοτζέι με το...καψώνι που του κάνει ο Κάρλος Κεϊρόζ τους τελευταίους μήνες στην Εθνική ομάδα του Ιράν.

Παρά το γεγονός ότι ο άσος του Πανιωνίου έχει ρίξει γέφυρες στην ομοσπονδία της χώρας του (του την έχουν...φυλαγμένη επειδή έπαιξε στο παιχνίδι του Ιστορικού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ), στις κλήσεις το όνομά του δεν συμπεριλαμβάνεται.

Ειδικά, αυτήν την τελευταία φορά ο Μασούντ ήταν "σκασμένος". Βλέπει τους μήνες να περνούν, η προετοιμασία της Εθνική του για το Μουντιάλ της Ρωσίας συνεχίζεται, ωστόσο ο ίδιος προς το παρόν δεν μετέχει.

Μαζί του βέβαια έχουν θορυβηθεί και οι ιθύνοντες του Πανιωνίου. Πιθανή παρουσία του Μασούντ στο Μουντιάλ θα φέρει χρήματα στο ταμείο του συλλόγου αλλά φυσικά και αναγνώριση. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι την επόμενη περίοδο θα δοθεί στον παίκτη... συγχωροχάρτι έτσι ώστε να επιστρέψει χωρίς άλλα προβλήματα στην Εθνική.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK