Σχεδόν εκατομμύριο για το λίφτινγκ

To καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και το χειμώνας που θα μας έρθει θα βρει σχεδόν πλήρως ανακαινισμένο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι εσωτερικοί χώροι, και κυρίως τα αποδυτήρια, ήδη αναμορφώθηκαν. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τα οποία βρίσκονταν σε τραγική κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια, αποκτούν εικόνα της προκοπής (έστω και με καθυστερήσεις).

Αναμένονται επίσης οι νέοι προβολείς, νέο σκέπαστρο αλλαγές σε όλες τις καλωδιώσεις αλλά και τσιμεντοενέσεις καθώς το γήπεδο είναι παλιό χτίσμα και χρειάζεται...ντοπάρισμα για να στέκεται γερό στα θεμέλιά του.

Πόσο θα στοιχίσουν όλα αυτά; Όχι φθηνά είναι η αλήθεια. Η τριάδα της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και φυσικά της Περιφέρειας Αθηνών θα διαθέσουν σχεδόν 1εκ ευρώ έτσι ώστε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης (που δεν χρησιμοποιείται βέβαια μόνο για ποδόσφαιρο και αποτελεί πνεύμονα αθλητισμού για την περιοχή) να αλλάξει όψη και είναι σε θέση να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες σε φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους. 

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.