Τέλος καλό: Συμβιβασμός Ουζουνίδη - Πανιωνίου

Οι μέρες που ο Πανιώνιος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτονταν και προετοιμάζονταν να λύσουν τις οικονομικές διαφορές τους στα δικαστήρια πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε εξωδικαστικός συμβιβασμός (μετά την προσφυγή του Εβρίτη τεχνικού η οποία έγινε για να διασφαλιστεί ο ίδιος) και το όποιος χρέος ρυθμίστηκε με τρόπο αποδεκτό από αμφοτέρους.

Κατά αυτόν τον τρόπο έτσι το κεφάλαιο Ουζουνίδης για τον Πανιώνιο έκλεισε οριστικά αλλά και αναίμακτα χωρίς να ανοίξουν επιπλέον πληγές στο σώμα της ομάδας αλλά και χωρίς να πληγεί το κύρος της.

Από την πλευρά του ο Ελληνας τεχνικός θα πάρει τα χρήματά του και ταυτόχρονα θα προετοιμάσει το επόμενο βήμα της καριέρας του χωρίς βιασύνες και χωρίς μεγάλα λόγια. Το επόμενο διάστημα μάλιστα δεν αποκλείεται ο Ουζουνίδης να βρεθεί στο εξωτερικό για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενό του.

Ν.Γ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.