Την... έπεσε στον διαιτητή Μάνταλο ο Ζαμάνης

Ένταση προκλήθηκε με το σφύριγμα της λήξης στην Νέα Σμύρνη, αφού ο Νίκος Ζαμάνης την... έπεσε λεκτικά στον διαιτητή Μάνταλο, κάνοντας λόγο για "χειρουργείο". Τι απάντησε ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
kougias zamanis EUROKINISSI

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο έχει πολλά νεύρα. Τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών ( 10 κίτρινες), όσο και εκτός. Οι δυο πάγκοι άκουσαν πολλές φορές τις παρατηρήσεις του διαιτητή, με τον Νίκο Ζαμάνη στο τέλος να πηγαίνει με πολλά παράπονα προς τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο!

Νωρίτερα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιώνιου είχε αποβληθεί από τον πάγκο της ομάδας, αφού παραλίγο να... μπει στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις του αγώνα! Το ίδιο συνέβη και με τον βοηθό του Μανόλο Χιμένεθ, που έχει... κληρονομήσει τα νεύρα του Ισπανού.

"Χειρουργείο", άρχισε να του φωνάζειμ με τον Βασίλη Δημητριάδη να παρεμβαίνει και να του λέει: "ντροπή σου να τα λες αυτά, ήταν η πιο αντρίκειο μας νίκη εδώ μέσα".

Τα πράγματα πήγαν να... ξεφύγουν, όμως οι ψυχραιμότεροι για ακόμα μία φορά μπήκαν μπροστά και το φραστικό επεισόδιο έληξε. Στη φωτογραφία ο κ. Ζαμάνης είναι μαζί με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είναι μόνιμος... θαμώνας της Νέας Σμύρνης.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK