Τρελαμένος να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Κόρμπος

Μία...απλή θλάση δεν μπορεί να τρομάξει τον Παναγιώτη Κόρμπο ο οποίος τα δίνει όλα για να μην χάσει το μεγάλο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το...ιατρικό ρεπορτάζ από τον Πανιώνιο θέλει τον Παναγιώτη Κόρμπο να απουσιάζει τις επόμενες 10 ημέρες και να χάνει το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Τον παίκτη όμως δεν τον ρώτησαν...Ο αρχηγός του Ιστορικού έχει βάλει ήδη μπρος για να διαψεύσει τους πάντες και να αγωνιστεί κανονικά στο μεγάλο παιχνίδι ξεπερνώντας το πρόβλημά του σε χρόνο-ρεκόρ.

Ηδη άρχισε από την Πέμπτη θεραπεία ενώ το Σάββατο αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο για τρέξιμο. Αν πάνε όλα καλά και το πόδι του ανταποκριθεί, είναι πολύ πιθανό την Τρίτη ή την Τετάρτη να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Και αν αυτό γίνεται, τότε το ματς του Σαββάτου δεν χάνεται.

Ετσι και αλλιώς μία απλή θλάση δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα σ' έναν ποδοσφαιριστή που έχει κόψει δύο φορές τους χιαστούς του. Piece of cake που λένε και στις ΗΠΑ οι θλάσεις για τον Κόρμπο.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK