Χαμός στον Πανιώνιο: Παραιτήθηκε ο Κόρμπος!

Οι εξελίξεις στον Πανιώνιο τρέχουν με... καταιγιστικούς ρυθμούς, καθώς μετά την περιθωριοποίηση των Μασούντ και Οικονόμου, ο Παναγιώτης Κόρμπος υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του αρχηγού. Ποιοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Αρχηγία τέλος για τον Παναγιώτη Κόρμπο! Στη συνέχεια όσον συνέβησαν με τους Μασούντ και Οικονόμου που τέθηκαν εκτός Πανιώνιου για τον επόμενο ένα μήνα, ήρθε και η απόφαση του 32χρονου μέσου να παραιτηθεί από το αξίωμα του αρχηγού.

Από την Πλατεία διαρρέεται ότι ο Κόρμπος πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν το γεγονός της παραίτησης να μην είναι... άσχετο με την απόφαση της διοίκησης για την τιμωρία των δύο "κυανέρυθρων".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.