Αναμένεται "λαϊκό προσκύνημα" σε ημέρα... λαϊκής

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τα "ηλεκτρονικά" εκδοτήρια να ανοίγουν τη Τρίτη και αυτά της Τούμπας την Τετάρτη όπου αναμένεται συνωστισμός... λόγω λαϊκής.

Την Τρίτη στις 09:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, των καταστημάτων «Γερμανός» και της ιστοσελίδας της Tickemaster. Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 09:00.

Προς πώληση θα τεθούν περίπου 15.000 εισιτήρια, με τις τιμές αυτών να είναι οι εξής:

Θύρα 1: €40

Θύρες 2, 3: €30

Θύρες 5, 6: €25

Θύρες 4, 4A, 8: €15

VIP 3ου, 4ου: €150

Με βάση κάποιες πρώτες εκτιμήσεις, την Τετάρτη, όταν και θα ανοίξουν τα εκδοτήρια, θα έχουν ήδη δοθεί σχεδόν τα 3/4 των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν, σε μια ημέρα που στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας θα γίνεται το αδιαχώρητο λόγω της λαϊκής αγοράς που στήνεται κάθε Τετάρτη επί της Κλεάνθους.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).