Αυτό είναι το πρόσωπο-μυστήριο που έχει για τατού ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει γεμίσει το σώμα του με τατουάζ. Ένα από τα τελευταία, ωστόσο, σήκωσε μεγάλη συζήτηση γιατί απεικονίζει έναν παλαιό βασιλιά της Σερβίας που κάποιοι μπέρδεψαν με τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
Prijovic MOTIONTEAM

Μετά το τέλος του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που βρήκε θριαμβευτή τον δικέφαλο με 2-0, ο Πρίγιοβιτς πανηγύρισε μαζί με συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και φιλάθλους βγάζοντας τη φανέλα του.

Αμέσως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο μεγάλο τατουάζ που έχει στη μισή του πλάτη και απεικονίζει έναν βασιλιά. Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Το πρόσωπο που βρίσκεται στο αριστερό μέρος την πλάτης του 26άχρονο είναι ο Στεφάν Ντούσαν. Ήταν βασιλιάς της Σερβίας από τις 8 Σεπτεμβρίου 1331 και Τσάρος Σερβίας και Ρωμανίας από τις 16 Απριλίου 1346 μέχρι τον θάνατό του (1355). Επί των ημερών του, η Σερβία απέκτησε τη μέγιστη έκταση της.

Μπορεί ο Πρίγιοβιτς να έχει γεννηθεί στην Ελβετία, όμως έχει ρίζες από την γειτονική χώρα και πολλές φορές μοιράζεται τα συναισθήματα του για την πατρίδα του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
Prijovic tatoo 620 MOTIONTEAM

Α.ΤΣ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK