Αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ το πέρασε και από τη photo του Πασχαλάκη

Η φωτογραφία του... καλοντυμένου Αλέξανδρου Πασχαλάκη να κάνει ντους συνοδεύτηκε από μια παροιμία με συγκεκριμένη στόχευση.

Στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεμείνει από νερό και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης το ξοδεύει... σπάταλα; Όχι ακριβώς. Διότι η εμπνευσμένη φωτογράφηση του No1 του ΠΑΟΚ έγινε προτού προκύψει το σοβαρό πρόβλημα στο δίκτυο της πόλης και στερέψουν οι βρύσες.

Ήρθε πάντως να κουμπώσει με το κλίμα "Δικέφαλο του Βορρά" μετά την τιμωρία που επεβλήθη για τα γεγονότα του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα (αφαίρεση βαθμών, κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμο) και την πτώση στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πώς; Με την ατάκα "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται", η οποία συνόδευσε τη φωτογραφία του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στην instagram-ική ανάρτηση του "Toumba Magazine".

Το μήνυμα έφτασε μέχρι την... Αθήνα!

 

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.