Έφευγαν περίπου 35 εισιτήρια το λεπτό!

Ενα από τα πιο γρήγορα sold out είναι έτοιμο να καταγραφεί για τον ΠΑΟΚ, δείγμα της δίψας των φίλων των ασπρόμαυρων, αρκετοί εκ των οποίων ξενύχτησαν έξω από τα εκδοτήρια του σταδίου της Τούμπας για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να μη βρεθούν στις κερκίδες!

Έφευγαν περίπου 35 εισιτήρια το λεπτό!
paok toumpa isitiria

Η ανακοίνωση για τον τρόπο πώλησης των εισιτηρίων αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ανέφερε πως τα εκδοτήρια θα άνοιγαν στις 8:30 το πρωί της Κυριακής. Από τις 2:30 τα ξημερώματα οι πρώτοι φίλοι του "Δικεφάλου του βορρά" άρχισαν να μαζεύονται.

Στις 3:15, όταν και ανέβηκε στο σάιτ του ΠΑΟΚ η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, βρισκόταν έξω από την Τούμπα περίπου 300 φίλοι της ομάδας. Στις 6:00 ο αριθμός έγινε τετραψήφιος, και από τις 7:00 ξεκίνησαν οι πρώτες φωνές – παροτρύνσεις των συγκεντρωμένων για το άνοιγμα των εκδοτηρίων πριν από τις 8:30.

Τελικά, τα εκδοτήρια άνοιξαν περίπου στις 7:45 και οι πρώτοι... ξενύχτηδες πήραν στα χέρια τους τα μαγικά χαρτάκια. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, οι ασπρόμαυροι άνοιξαν τόσο τα εκδοτήρια που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο της θύρας 4, όσο και το εκδοτήριο στο οποίο υπό "κανονικές συνθήκες" λειτουργεί για την εξυπηρέτηση όσων έχουν αγοράσει ηλεκτρονικό εισιτήριο και έχουν ζητήσει να το προμηθευτούν από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια έφεραν με τρελούς ρυθμούς, με τους υπολογισμούς να κάνουν λόγο για περίπου 35 εισιτήρια το λεπτό! Λίγο μετά τις 11:00, η ΠΑΕ ξεκίνησε και την ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων σε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης των εκδοτηρίων.

Στην κυκλοφορία τέθηκαν περίπου 17.500 εισιτήρια καθώς τα υπόλοιπα είναι εισιτήρια διαρκείας.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK