Έφυγε τον Γενάρη από τον ΠΑΟΚ, αλλά έψαχνε "εισιτήριο" για το ντέρμπι!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτέλεσε τη μεταγραφή στόπερ που θα έκανε τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Λίγους μήνες αργότερα... κούνησε μαντίλι, όμως παραμένει κολλημένος με τον "δικέφαλο"! Μάλιστα έψαχνε τρόπο να έρθει στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (φωτογραφία).

Ήταν ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ. Τελικά, την 1η Σεπτεμβρίου ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Ρουμπίν Καζάν και ο Κάρλος Σαμπράνο αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού.

Ο Περουβιανός αμυντικός δεν άφησε καλές εντυπώσεις εντός κι εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να τελειώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου! Αυτό δεν σημαίνει πως έχει κακές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Το αντίθετο μάλιστα.

Κρατάει εξαιρετικές επαφές με τον Γιώργο Σαββίδη από τον οποίο ζήτησε να δει από κοντά το ντέρμπι με τον ολυμπιακό! Το διάλογο δημοσίευσε ο ίδιος Σαββίδης στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Γ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.