"Εισιτήρια για ΑΕΚ ακόμα και την Κυριακή το πρωί!"

Ούτε 48 ώρες μεσολαβούν μέχρι τη σέντρα του ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και στον Δικέφαλο του Βορρά πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν κόσμο στο πλευρό τους. Με μία σημαντική προϋπόθεση.

Στον ΠΑΟΚ δεν χάνουν την ελπίδα τους για την παρουσία κόσμου στο ματς τίτλου με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα.

Μετά το τέλος της εκδίκασης της έφεσής τους στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έλεγαν χαρακτηριστικά ότι "ακόμα και αν η απόφαση βγει το πρωί της Κυριακής και είναι απαλλακτική, τότε θα προλάβουμε να διαθέσουμε εισιτήρια!"

Ο ΠΑΟΚ προφανώς και έχει κάνει τα... κουμάντα του ως προς αυτό το ζήτημα και είναι έτοιμος για κάθε εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πάντως απέφυγε να δεσμευτεί ως προς το χρόνο ανακοίνωσης της απόφασης. "Δεν θα υποσχεθώ τίποτα.  Ξέρω ότι έχετε το ματς με την ΑΕΚ, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να 'ναι" τόνισε με νόημα όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του ζήτησαν να αποφασίσει το Σάββατο.

Γ.Ζ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!