Έμεινε στην Θεσσαλονίκη ο Μίχελ

Ο Λούμπος Μίχελ είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει με προορισμό την Γαλλία και συγκεκριμένα το Παρίσι, όμως το ταξίδι αυτό αναβλήθηκε λόγω προσωπικού κωλύματος.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε τους ανθρώπους που θα συναντούσε επί Γαλλικού εδάφους για τα νέα δεδομένα και... προχώρησε, όσο μπορούσε, τα θέματα που είχε ανοικτά, μέσω τηλεφώνου, ενώ ετοιμάζεται να επαναπρογραμματίσει το συγκεκριμένο ταξίδι.

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών, ο Σλοβάκος τεχνικός έχει καταλήξει στον Ντάνι Άλσινα, που εργάζεται στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, με τον φάκελό του να βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος και θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.