Επέστρεψαν χωρίς... πυρσούς

Προφανώς και θα ήθελαν ένα σόου με πυρσούς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως η αυστηροποίηση του σχετικού κανονισμού φέρνει και στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά ήθη και έθιμα.

Η επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (πρόκειται για την πρώτη παρουσία τους εφέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα) συνοδεύτεται από... σιδηρά πειθαρχία.

Υπό διαφορετικές συνθήκες οι φανατικοί του Δικεφάλου του Βορρά θα άναβαν εκατοντάδες πυρσούς ακόμα και δύο ώρες πριν από το ματς που λέει ο λόγος.

Πλέον όμως -και υπό την απειλή μίας νέας τιμωρίας έδρας- αναμένεται να πειθαρχήσουν και να περιοριστούν μόνο στη φωνή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι οδηγίες, άλλωστε, που τους έχουν δοθεί είναι ξεκάθαρες. Και ο ένας πυρσός φέρνει τιμωρία. Οπότε...

ΤΣΑΚ

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.