Επιστροφή - δικαίωση για έναν αφανή ήρωα

Ο Γιασέρ Ζεϊνο έχει πιάσει ξανά δουλειά στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα μετά την απομάκρυνσή του το 2012. Γιατί η επιστροφή αυτή είναι δικαίωση για το φροντιστή του Δικεφάλου του Βορρά.

Τεσσεράμιση χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τις τάξεις των φροντιστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιασέρ Ζεΐνο μετρά σχεδόν ένα μήνα από τότε που επέστρεψε στους ασπρόμαυρους.

Ο Γιασέρ παρέμεινε για σχεδόν μια 15ετια εντός ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2012 όταν και του είχαν δείξει την πόρτα της εξόδου. Για να επιστρέψεις  εκεί από όπου έφυγες λόγω “σκιών”, κάτι σημαίνει. Η επιστροφή του ήρθε μέσα στον Ιανουάριο του 2017, με τον Γιασέρ να παίρνει πόστο φροντιστή στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην Κ15.

Η απομάκρυνσή του είχε σηκώσει αρκετή συζήτηση, καθώς ο Γιασέρ είναι έναν από τα πλέον γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στα χρόνια που βρέθηκε εντός ΠΑΟΚ. Πλέον επέστρεψε εκεί που θεωρεί “σπίτι του” και προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο που ξέρει όσο λίγοι.

Μια επιστροφή που για εκείνον σημαίνει πολλά, όχι μόνο διότι έχει και πάλι δουλειά, αλλά διότι η επιστροφή αποτελεί και μια “καθαρή” απάντηση για όλα όσα ειπώθηκαν όταν απομακρύνθηκε.  

ΤΣΑΚ

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.