Έχει λόγο που "μαζεύεται" ο Μιχελ για Πέδρο Ενρίκε

Ο Λούμπος Μίχελ πήγε να βάλει... φωτιά στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα είπε περί επιστροφής του Ενρίκε, όμως τα... μάζεψε με νέα τοποθέτηση μετά το ντόρο που έγινε εντός της ομάδας.

Έχει λόγο που "μαζεύεται" ο Μιχελ για Πέδρο Ενρίκε
mixel ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Λούμπος Μίχελ την περασμένη εβδομάδα, το όνομα του Πέδρο Ενρίκε βρέθηκε στο προσκήνιο, καθώς διαφάνηκαν οι πρώτες σκέψεις επιστροφής του Βραζιλιάνου στη Τούμπα, στα μισά του ετήσιου δανεισμού του στην Καραμπάγκ.

Σήμερα, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φρόντισε να σβήσει τις φωτιές που ο ίδιος άναψε στους Αζέρους, καθώς διαπίστωσε πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Αζερμπαϊτζάν έδειξαν ενοχλημένοι από τη φημολογία που αφορούσε τον Πέδρο Ενρίκε. Μιλώντας στην ιστοσελίδα "1news.az" ο Μίχελ σημείωσε : "Οι φήμες για επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ δεν είναι αληθινές. Ο Ενρίκε θα παίξει στην Καραμπάγκ μέχρι το τέλος της σεζόν".

Και η αλήθεια είναι πως το σβήσιμο της "φωτιάς" αφορούσε και το εσωτερικό των ασπρόμαυρων, καθώς σε ένα ρόστερ υπερπλήρες από εξτρέμ, στο άκουσμα της προσθήκης ενός ακόμα παίκτη, θα έφερνε συζητήσεις.

Για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο να ψαχτεί για την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε, πρέπει να ανοίξει χώρος, και το χρονικό σημείο να ξεκινήσει η κουβέντα γύρω από αυτό, δεν είναι το κατάλληλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK