Φοβάται προβοκάτσια ο Γιώργος Σαββίδης

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Λαμία θεωρείται υψίστου κινδύνου τόσο για την Αστυνομία όσο και για τον... δικέφαλο! Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη προς τους οπαδούς, στους οποίους ζητά να μην πέσουν στην παγίδα των... αντιπάλων!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει απαγορεύσει τόσο την οργανωμένη όσο και την μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λαμία, ενώ και η επαρχιακή ομάδα δεν θα εκδώσει εισιτήρια για το παιχνίδι!

Έτσι, στο γήπεδο θα βρεθούν μόνον οι κάτοχοι των διαρκείας. Ο λόγος προφανής. Να μην συμβεί ότι έγινε στους Ζωσιμάδες. Αυτό το φόβο έχει και ο Γιώργος Σαββίδης, μόνο που το πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε λόγο για... προβοκάτσια!

Το μήνυμα του στο Instagram εξάλλου ήταν ξεκάθαρο:

"Ξέρω ότι για αυτό που θα πω, μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια…

Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στη Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Μείνανε 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνο με ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν τους κάνουμε τη χάρη…".

 

Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!