Γιατί ο τιμωρημένος Σαββίδης μπορεί να... μπει σε Τούμπα και Καραϊσκάκης

Επεξήγησης χρήζει η ποινή απαγόρευσης που έχει επιβληθεί στον Ιβάν Σαββίδη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Ειδάλλως έχει δικαίωμα να παρακολουθεί τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ και τ' αντίστοιχα του... Ολυμπιακού.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΜΙΧΕΛ(Α) ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΜΙΧΕΛ(Α) ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η συνολική ποινή που επεβλήθη πρωτόδικα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έλαβαν χώρα στο εντός έδρας παιχνίδι της 11ης Μαρτίου με την ΑΕΚ, και για την οποία η έφεση θα εξεταστεί την Τετάρτη, περιλαμβάνει ένα "θολό" σημείο. Αυτό που αφορά τον τριετή αποκλεισμό από το γήπεδο του Ιβάν Σαββίδη - σε αντίθεση με τον Λούμπος Μίχελ που έχει απαγόρευση εισόδου μόνο στον αγωνιστικό χώρο.

Για τη συγκεκριμένη τιμωρία πάντως θα πρέπει να δοθούν διευκρινήσεις σε σχέση με το τι ορίζεται ως "γήπεδο". Διότι, στη θεωρία, υπάρχουν δυο γήπεδα ομάδων Super League, στα οποία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί και να παρακολουθήσει αγώνα.

Πρόκειται για το "Γ.Καραϊσκάκης" και την Τούμπα. Σε αμφότερα έχουν χτιστεί ολυμπιακά κτίρια, τα οποία εφάπτονται στο βασικό οικοδόμημα. Σ' αυτά έχουν δημιουργεί σουίτες, στις οποίες έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται φίλαθλοι στις αναμετρήσεις που διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει πως τα συγκεκριμένα κτήρια δεν λογίζονται ως χώροι του γηπέδου. Δεν είναι θύρες για να κλείσουν.

Μπορεί να φαντάζει ως ένα παιχνίδι λέξεων, αλλά ακόμα και αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Είναι άλλωστε κάτι που στον ΠΑΟΚ περιμένουν να ξεκαθαρίσει για να ξέρουν πώς θα κινηθούν.

Θα πρέπει, βέβαια, να θυμίσουμε, πως ο Ιβάν Σαββίδης, στο ξεκίνημα της σεζόν όταν η Τούμπα ήταν κλειστή εξαιτίας περυσινής ποινής (τελικός Κυπέλλου με ΑΕΚ), είχε ενημερώσει πως δεν επιθυμεί να βρίσκεται εκεί ενόσω δεν θα υπήρχε κόσμος στην κερκίδα.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK