Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στα social media για την τιμωρία

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ για την τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήρθε μέσω των social media.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στα social media για την τιμωρία

H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με -5 βαθμούς τον ΠΑΟΚ, 3 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη αντίδραση του "Δικεφάλου" για την τιμωρία ήρθε μέσω των social media. Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο twitter έγραψε το εξής: "Για σεμινάρια ισονομίας, πληροφορίες εντός...". Συνόδευσε μάλιστα το μήνυμά του με μια φωτογραφία από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Παράλληλα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αντέδρασε και μέσω facebook. "Εξάντλησε την...δημιουργική ερμηνεία των νόμων η επιτροπή της ΕΠΟ και καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισονομίας, τιμώρησε με αφαίρεση 5 βαθμών και 3 αγώνων χωρίς θεατές τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό και με άλλες δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων για όσα έγιναν (;) με Πανιώνιο και... Καλλονή! Όποιος βρει αυστηρότερη ποινή άλλης ομάδας για παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια κερδίζει!", ήταν το μήνυμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ: -5 βαθμούς στον ΠΑΟΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK