Η... εννιαψήφια απάντηση του Ιβάν

Μ' έναν αριθμό αντέδρασαν οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη στα όσα έλεγαν στη Βουλή από τη ΝΔ.

Έμμεση απάντηση στα σχόλια της πλευράς της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ενέπλεξε τον Ιβάν Σαββίδη σε συζήτηση στη Βουλή, κάνοντας λόγο για σχέσεις με την κυβέρνηση, έδωσαν "κύκλοι" του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω... αριθμών.

Αυτό που διέρρεε από το περιβάλλον του Σαββίδη ήταν ένας εννιαψήφιος αριθμός. 106.139.000. Αυτό είναι το ποσό που κατέβαλλαν με τη μορφή φόρου οι εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΣΕΚΑΠ, Dimera, Μακεδονία Παλλάς) στο κράτος για το 2016. Ένα ποσό που κάνει διόλου παράλογη την εκτίμηση της Κυβέρνησης προς έναν επιχειρηματία από τη στιγμή που αυξάνει τα κρατικά έσοδα με το συγκεκριμένο ποσό.

ΤΣΑΚ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.