Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του ΠΑΟΚ και το... μαύρο σήμα!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν για πρώτη φορά φέτος την νέα συλλεκτική φανέλα που δημιούργησε η ΠΑΕ με το σήμα του Δικεφάλου να γίνεται... μαύρο.

Η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ "Limited Black" έκανε πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Super League στην Τούμπα.

Τη συγκεκριμένη φανέλα μάλιστα την διάλεξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέσα από μια πρωτότυπη ψηφοφορία που έκανε η ΠΑΕ και έβαλε τους φιλάθλους να διαλέξουν με τα δικά τους κριτήρια.

Τα ιδιαίτερα ανθρακί μανίκια, αλλά και το σχέδιο του Δικεφάλου στο πλάι δίνουν μια ξεχωριστή "νότα" στη νέα επετειακή φανέλα για τα 90 χρόνια του συλλόγου.

 

Αυτό ωστόσο που τραβάει περισσότερο την προσοχή είναι το σήμα του ΠΑΟΚ, το οποίο από άσπρο έγινε μαύρο για να "δέσει" με τα χρώματα της φανέλας.

Το σήμα του ΠΑΟΚ:

 

Το σήμα του ΠΑΟΚ στη νέα φανέλα:

Κάτι αντίστοιχο άλλωστε έχει κάνει και η ΑΕΚ.

Όσο για εσάς που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τη συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ, μπορείτε να τη βρείτε στις μπουτίκ της ομάδας, καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Κοστίζει 49.90 ευρώ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".