Η προειδοποίηση του Σαββίδη είχε τον Joker σε πρώτο πλάνο...

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στους εχθρούς του ήρθε δια στόματος της γνωστής κινηματογραφικής φιγούρας από τη Γκόθαμ Σίτι και συνοδεύτηκε με φιλιά και καρδούλες.

Την περιμέναμε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη. Έγιναν πολλά στην Τρίπολη για να μην τοποθετηθεί στον αγαπημένο τοίχο του! Καθυστέρησε λίγες ώρες, προτίμησε πρώτα να ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια της Κυριακής και μετά να πάρει... δημόσια θέση.

Το μήνυμά του, αμέσως μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, είχε διάφορους αποδέκτες. Άνευ διευκρίνησης προτίμησε τις γενικεύσεις, αφήνοντας τον καθένα να καταλάβει ό,τι ήθελε. Τι ακριβώς έγραψε; "Αγαπητοί haters. Έχω για σας πολλά περισσότερα να θυμώσετε. Κάντε υπομονή".

Η δημοφιλής αυτή διαδικτυακή ατάκα ήταν γραμμένη πάνω στη φωτογραφία του Joker. Του βασικότερου εχθρού του "τιμωρού" Batman. Ποιον ρόλο από τους δύο επιλέγει ο Γιώργος Σαββίδης δεν μας ξεκάθάρισε. Έστειλε πάντως τα φιλιά του στις... αγάπες του! Προειδοποιώντας για το άμεσο μέλλον...

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.