Ήρθε στον ΠΑΟΚ για βασικός, φεύγει με 416 λεπτά στο σύνολο

Είχε βαρύ βιογραφικό και... σώμα, άργησε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και όπως φαίνεται αποχωρεί μετά από πέντε μήνες, χωρίς να έχει προσφέρει κάτι χειροπιαστό στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μάρσιο Αζεβέδο EUROKINISSI

Όταν ο Μαρίν Λέοβατς έφευγε για τη Ριέκα, ήξεραν στον ΠΑΟΚ πως είχαν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Στη θεωρία βέβαια, γιατί στην πράξη ο Μάρσιο Αζεβέδο δεν εκπλήρωσε ποτέ την αποστολή για την οποία ήρθε ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ειδάλλως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θ' αναγκαζόταν να μετατραπεί από τον Λουτσέσκου σε βασικό αριστερό μπακ του "Δικεφάλου", ανταποκρινόμενος σ' έναν διαφορετικό ρόλο απ' αυτόν που προοριζόταν να έχει.

Βαρύ το βιογραφικό του, βαρύς όμως και ο ίδιος ο Αζεβέδο, καθυστέρησε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φόρμας, πρόλαβε να παίξει σε μόνο επτά παιχνίδια (τέσσερα πρωταθλήματος, τρία κυπέλλου) και σύμφωνα με την ουκρανική ιστοσελίδα "footboom" και τις πληροφορίες που μετέφερε, επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει, γιατί " απέτυχε να πείσει για τον εαυτό του". Προφανώς, διότι θα θυμόμαστε μόνο την καλή εμφάνισή του στο ματς με τον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη.

Ούτε πάντως εκεί πρόκειται να συνεχίσει, αφού το συμβόλαιό του λήγει και δεν θα του προταθεί ανανέωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK