Και τον Αλέξη Τσίπρα "καίει" η απόφαση για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Όσο καθυστερεί η έκδοση απόφασης για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τόσο... ανησυχεί η "ομάδα Τσίπρα". Ποιος ο κίνδυνος που θα ήθελε ν' αποφύγει για να μην υπάρξουν παρελκόμενα.

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ 2η ΣΥΝΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ THESSALONIKI SUMMIT 2017 (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
Ιβάν Σαββίδης Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Ο φάκελος για τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ άνοιξε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League πριν από 11 ημέρες. Για την Παρασκευή 16 Μαρτίου είχε οριστεί η έναρξη της διαδικασίας, διάρκειας 5 ωρών όπως εξελίχθηκε, κι έκτοτε -μετά φυσικά τη διορία που δόθηκε για την κατάθεση των σχετικών υπομνημάτων από τους δικηγόρους- αναμένεται η απόφαση.

Από μέρα σε μέρα φτάσαμε στην Τρίτη 27 Μαρτίου και ακόμη περιμένουμε. Λέγεται πως εντός της ημέρας, ίσως αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της λίγκας. Ποιος βάζει όμως το χέρι του στη φωτιά;

Το... κακό για την Κυβέρνηση και δη τον Αλέξη Τσίπρα είναι πως, αν και εφόσον πάντα, επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και η απόφαση εκδοθεί το αργότερο ως την Τετάρτη, θα συμπέσει με την παρουσία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για το τοπικό συνέδριο της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Καταλαβαίνει κανείς πως οι αντιδράσεις θα είναι ακόμη πιο έντονες, σε περίπτωση που ο δικαστής της Λίγκας χρεώσει στον ΠΑΟΚ την ευθύνη για ό,τι συνέβη πριν από το φινάλε του ματς, με αποτέλεσμα να επέλθει η διακοπή από τον διαιτητή Κομίνη και η τύχη του ματς να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Τι θα βόλευε τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα μιλήσει την Τετάρτη σε φορείς της πόλης; Η Πέμπτη φερ' ειπείν, αφού θα έχει αναχωρήσει. Για να δούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK